Slide 1

Hermes-DVS International Youth Cup

15 & 16 juni 2024

Wie zijn wij?

International Youth Tournaments is onderdeel van De Nummer 12 en bedoeld als een speciale handelsnaam voor het organiseren van diverse jeugdvoetbaltoernooien. In samenwerking met voetbalvereniging Hermes-DVS organiseert International Youth Tournaments in 2024 een tweetal jeugdtoernooien.

Voor de allereerste keer zal gastheer Hermes-DVS zijn deuren openen voor een internationaal jeugdtoernooi. Ter ere van hun 140 jarig jubileum organiseert Hermes-DVS in samenwerking met De Nummer 12 een prachtig jeugdvoetbaltoernooi voor de leeftijdsklassen van Onder-13, Onder-15, Onder-16, Onder-17 en Onder-19 : Hermes-DVS Youth Cup.

Naast de Hermes-DVS Youth Cup organiseert de club dit jaar ook nog een Nostalgisch jeugdtoernooi voor clubs voor het oprichtingsjaar van 1924.
Dit voor alle overige teams van Hermes-DVS Onder-8 t/m Onder-17. Ook geïnteresseerds in dit toernooi? Mail dan naar nostalgiccup2024@gmail.com 

De nummer 12 heeft al meer dan 8 jaar ervaring in het organiseren van toernooien, teambuildingsactiviteiten en trainingskampen voor nationale en internationale jeugdteams. We helpen jullie stap voor stap om een onvergetelijk toernooi / weekend mede mogelijk te maken!

Zijn er vragen? Mail dan gerust naar hermesdvs@internationalyouthtournaments.com